Elsnostres serveis

Estudi i planificació de la construcció

Estem especialitzats en la fabricació de diferents tipus d’edificis, de manera que el nostre equip està preparat per implementar les diferents tècniques de construcció seguint les instruccions del nostre cap de projecte.

 

Restauració i reformes.

Som especialistes en la realització de tot tipus de restauracions ja siguin construccions noves o cases antigues i masies, així com realitzar tot tipus de renovacions que faran que la seva llar s’actualitzi amb les últimes tendències.

Des del disseny fins al lliurament de les claus de la vostra llar.

Dissenyem i conceptualitzem la teva casa junts i la construïm des dels fonaments fins a l’acabat final, ens encarreguem de tot i us integrem en el procés perquè pugueu veure la construcció de la casa dels vostres somnis fins que rebeu les claus.

 
 

Elsnostres projectes

Elnostre procés

01

Planificació

El nostre treball comença amb la captura dels requisits i l’anàlisi d’aquest per fer la planificació amb tots els fites, tasques i subtipos del projecte.

02

Disseny

Els nostres arquitectes i gestors de projectes creen el disseny complint els requisits del client i les especificacions tècniques dels materials i l’estructura.

03

Construcció

La construcció és l’execució del projecte com el desenvolupament en un projecte d’enginyeria, per la qual cosa és la part que requereix més treball, temps i recursos.

04

Control de qualitat

Un cop finalitzat l’edifici hem de provar el treball realitzat en termes de qualitat i també en termes d’usabilitat que integra el client en el procés.

 
 

Construint cases de luxe i eficients a la Costa Brava desde 2010

Sempre estem buscant la felicitat dels nostres clients construïnt cases que es converteixin en les seves llars per a tota la vida.